Een scooter heeft net als elk gemotoriseerd voertuig natuurlijk onderhoud nodig. Goed en tijdig onderhoud zorgt ervoor dat u uw scooter altijd in goede staat houdt en verkleint de kans op dure reparaties. En mocht reparatie toch nodig zijn, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Door middel van professionele en snelle reparatie zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk weer onderweg kan met uw scooter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAAL- EN BRENGSERVICE

U bent niet altijd in de gelegenheid om uw scooter langs te brengen voor onderhoud, en in het geval van reparatie kan het zelfs onmogelijk zijn om met de scooter naar ons toe te rijden. Daarom bieden wij u onze haal- en brengservice. De kosten voor deze service bedragen €15 voor het halen en €15 voor het brengen van uw scooter, als u woonachtig bent in Friesland. Op afspraak komen wij uw scooter halen en leveren deze ook weer netjes voor de deur af. U hoeft verder helemaal niets te doen. Dat is nou service.

 

 

HANDIG OM TE WETEN

 

Je vergeet het zo, het oliepeil bijhouden. Wist u dat dit ernstige gevolgen kan hebben voor de motor van uw scooter? In dit filmpje leggen we uit hoe u bij een viertaktscooter het oliepeil controleert, zo staat u straks niet met een kapotte cilinder langs de weg.

ADRESGEGEVENS

Skoeters BV

Venusweg 6

8938 BC Leeuwarden

 

Telefoon: 058 2887273

 

Openingstijden:

Dinsdag / vrijdag: 09.00 - 17.30

Zaterdag: 09.00 - 16.00